Publikime

May 10, 2021

10 Maj, Dita e Drejtësisë

Dita e Drejtësisë, është një ditë besimi. Drejtësia është ajo cfarë lind dhe ekziston natyralisht. Ne njerëzit kemi krijuar ligje dhe institucione për të siguruar barazinë […]
May 10, 2021

10 Maj, Dita e Drejtësisë

Dita e Drejtësisë, është një ditë besimi. Drejtësia është ajo cfarë lind dhe ekziston natyralisht. Ne njerëzit kemi krijuar ligje dhe institucione për të siguruar barazinë […]