Publikime

May 10, 2021

10 Maj, Dita e Drejtësisë

Dita e Drejtësisë, është një ditë besimi. Drejtësia është ajo cfarë lind dhe ekziston natyralisht. Ne njerëzit kemi krijuar ligje dhe institucione për të siguruar barazinë […]
March 8, 2020

8 Mars 2020

Data 8 Mars u adoptua nga levizja feministe ne 1967 si dite speciale per gruan. Nga ajo kohe, ne disa vende eshte nje dite proteste, ne […]
March 8, 2020

Gruaja Shqiptare

Data 8 Mars u adoptua nga lëvizja feministe në 1967 si ditë speciale për gruan. Nga ajo kohë, në disa vende është një ditë proteste, në […]
September 5, 2017

Unë Jam Fildes!

Unë jam Fildes! Cfarë jemi ne, qenie të evolucionit të llojit, që bashkë me intelektin dhe afektet është mbartur te disa e keqja, si sëmundja më […]
May 10, 2021

10 Maj, Dita e Drejtësisë

Dita e Drejtësisë, është një ditë besimi. Drejtësia është ajo cfarë lind dhe ekziston natyralisht. Ne njerëzit kemi krijuar ligje dhe institucione për të siguruar barazinë […]
March 8, 2020

8 Mars 2020

Data 8 Mars u adoptua nga levizja feministe ne 1967 si dite speciale per gruan. Nga ajo kohe, ne disa vende eshte nje dite proteste, ne […]
March 8, 2020

Gruaja Shqiptare

Data 8 Mars u adoptua nga lëvizja feministe në 1967 si ditë speciale për gruan. Nga ajo kohë, në disa vende është një ditë proteste, në […]
September 5, 2017

Unë Jam Fildes!

Unë jam Fildes! Cfarë jemi ne, qenie të evolucionit të llojit, që bashkë me intelektin dhe afektet është mbartur te disa e keqja, si sëmundja më […]