Fushat e Praktikës

Cfarë Ofrojmë ne

Shërbimet

Arnida Çapi Law Firm ofron konsulencë juridike dhe përfaqësim ligjor para gjykatave për çështje të ndryshme si civile, administrative dhe penale. Zyra ofron ndër të tjera, por pa u limituar: Këshillim Ligjor Hartim i kontratave dhe pregatitje e akteve të ndryshme ligjore Pregatitje e kërkesave të ndryshme ankimore dhe kërkëspadive kundër vendimeve gjyqësore Përfaqësim dhe mbrojtje në cështje gjyqësore civile dhe penale para gjykatave të rrethit, të Apelit, Gjykatës së Lartë dhe asaj Kushtetuese.Shoqëritë tregtare

Nisur nga natyra sipërmarrëse dhe me eksperiencë në fushën e tregut dhe investimeve, ne jemi partnerët e besuar të çdo biznesi, që në hapat e parë të projekt-ideve, të krijimit si entitete ligjore, të ndërtimit të marrëdhënieve të sigurta kontraktuale me punonjësit, me klientët dhe bashkëpunëtorët, të asistimit të kujdesshëm në hapat e rëndësishëm tregtar si informim dhe këshillim mbi parashikimet dhe ndryshimet ligjore, pjesëmarrje në takime negociuese dhe në përfaqësimin para të tretëve. Ne mbështesim me dinamizëm ecurinë e sipërmarrjeve duke besuar te suksesi i tyre sipas parimeve të mirëbesimit, konkurencës së ndershme dhe inovative.Trust & Estates

Ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur.


Civil Litigation

Ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur.

  • Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis. Nulla imperdiet sit amet magna. Vestibulum dapibus, mauris nec malesuada fames ac turpis velit, rhoncus eu, luctus et interdum adipiscing wisi.
    Tony Johnson
  • Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis. Nulla imperdiet sit amet magna.
    Katarina Johnes
  • Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor.
    Kevin Koz
parallax background

Any questions? Contact with me!